O meni

Tko stoji iza ovog magičnog mjesta?

Ja sam Andrina, fitness trenerica i vlasnica ranča Griva. Zaljubljena sam u svoj čaroban život ispunjen konjima i prirodom. Konji su moja strast i način života. Živim u trenutku i želim podijeliti taj trenutak s vama, pokazujući vam ljepotu života kada usporite, ugasite mobitel i jednostavno uživate. Bilo na zemlji ili na konju.

Moj mali komadić raja nalazi se na šumovitom brežuljku, mjestu gdje vrijeme staje i brige nestaju. Ne nudim vam samo jahanje, već iskustvo i nezaboravan doživljaj.

Jahanje u prirodi omogućuje bijeg od stresa, opuštanje i uživanje u ljepotama prirode.

Meditacija u prirodi omogućuje potpunu povezanost s okruženjem i unutarnjim bićem.

U današnjem užurbanom svijetu mnogi od nas traže mir i opuštanje. Povezivanje s prirodom, uz pomoć konja i meditacije, može biti ključ za postizanje tog cilja. Priroda nas povezuje s nečim većim od nas samih. Prostranstvo, zvukovi ptica i miris svježeg zraka imaju umirujući učinak. Vrijeme provedeno s konjima, poznatima po svojoj snazi i eleganciji, može biti terapeutsko. Njihova prisutnost i osjećaj slobode koji pružaju pomažu nam da se opustimo.

Meditacija nas uči kako usporiti um, fokusirati se na sadašnji trenutak i otpustiti stres.

U prirodi, okruženi konjima, prepuštamo se ljepoti oko nas, osjećamo snažnu povezanost s prirodom i životinjama te pronalazimo unutarnji mir kroz meditaciju. Ovo iskustvo je terapijsko i osnažujuće, pomažući nam da se osjećamo smirenije i uravnoteženije.

Prepustite nam svoje povjerenje i odvest ćemo vas u magično mjesto gdje nježnost konja, ljepota prirode i mirna atmosfera stvaraju nezaboravno iskustvo.